Over HSU

Welkom bij de HSU Groep

Wij zijn een dynamisch schoonmaakbedrijf met unieke marktpositie en jarenlange ervaring in schoonmaakdienstverlening. Wij maken schoon in bussen, treinen, kantoren, zorgen voor vloeronderhoud, gevelreiniging, glasbewassing en we verzorgen specialistische schoonmaak. Door onze jarenlange landelijke ervaring onderscheiden wij ons in kwaliteit en richten we ons op een maximale beleving van brandschone omgevingen. Onze enthousiaste medewerkers zijn gediplomeerd en ervaren, wij werken volgens diverse kwaliteitskeurmerken en zijn volledig gecertificeerd. Uiteraard geven wij Maatschappelijk Ondernemen hoge prioriteit en verwerken wij Social Return optimaal in onze bedrijfsvoering, door continue te bouwen aan diversiteit en arbeidsparticipatie. Aandacht voor mens en milieu staat centraal. Want schoonmaak blijft mensenwerk.

 • BORGING KWALITEIT
 • VLA GECERTIFICEERD
 • 24/7 BEREIKBAAR
 • KOSTENBESPAREND
 • SOCIAL RETURN/MVO
 • UITSTEKENDE SERVICE
Lees{7adac0098f277d62603908a309ab4a8da2adbb5e1ad5ab382e768045947d2222}20meer

BORGING KWALITEIT

Om de kwaliteit te borgen, hebben wij een eigen Kwaliteitssysteem ontwikkeld.

VCA GECERTIFICEERD

Wij werken uitsluitend met eigen gescreende en getrainde VCA-gecertificeerde medewerkers.

24/7 BEREIKBAAR

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor onze klanten.

KOSTENBESPAREND

Wij richten uw schoonmaakproces samen met u efficiënter in!

SOCIAL RETURN/MVO

Voor ons betekent MVO een duurzame bedrijfsvoering met aandacht voor mens en milieu.

UITSTEKENDE SERVICE

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onderscheiden ons graag in Service!

Onderscheid door Kwaliteit

Certificering is een garantie voor TOP-kwaliteit. Daarom is HSU Groep gecertificeerd conform kwaliteitskeurmerken VCA, ISO 9001 & 14001, NEN-4400-1, PSO Prestatieladder socialer ondernemen, Lid VSR, Erkend Leerberdrijf, CO2 Prestatieladder. Dit zorgt ervoor dat Kwaliteit, Milieu en Veiligheid geborgd zijn.  Daar kunt u op vertrouwen.

Wij hanteren een kwaliteit meetsysteem, waarin de dagelijkse en periodieke schoonmaak-werkzaamheden worden gecontroleerd. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak dienstverlening en facilitaire processen, hebben wij ons eigen HSU Quality Services kwaliteitssysteem ontwikkeld; een controle- en rapportagesysteem dat alle papierwerk vervangt en inzicht geeft in alle gegevens en rapportages, plus zicht wanneer de volgende controle uitgevoerd zal worden.

Met dit systeem borgen wij continue een optimalisatie van het schoonmaakproces, een efficiënte manier van samenwerking en een snelle, open communicatie. Wij zijn dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en werken met vaste contactpersonen.

Meer{7adac0098f277d62603908a309ab4a8da2adbb5e1ad5ab382e768045947d2222}20Kwaliteit

Onze zekerheden:

Expertise

Kwaliteit

Service

Beleving

Value Adds van HSU Groep

Wij maken schoon in bussen, treinen, kantoren, zorgen voor vloeronderhoud, gevelreiniging, glasbewassing en we verzorgen specialistische schoonmaak. Door onze jarenlange landelijke ervaring onderscheiden wij ons in kwaliteit en richten we ons op een maximale beleving van brandschone omgevingen

 • BORGING KWALITEIT
 • VLA GECERTIFICEERD
 • 24/7 BEREIKBAAR
 • KOSTENBESPAREND
 • SOCIAL RETURN / MVO
 • UITSTEKENDE SERVICE
 • OPTIMALE REINHEIDSBELEVING
 • AANGESLOTEN BIJ VSR

Certificering is een garantie voor TOP-kwaliteit. HSU Groep is gecertificeerd conform alle belangrijke kwaliteitskeurmerken. Dit zorgt ervoor dat Kwaliteit, Milieu en Veiligheid geborgd zijn.

Wij houden jaarlijks een klanttevredenheids- en belevingsonderzoek onder zowel onze klanten, als bijvoorbeeld onder reizigers en chauffeurs. Zo kunnen we de beleving en tevredenheid in kaart brengen. De resultaten worden direct gekoppeld aan verbeterplannen en blijft de kwaliteit geborgd.

Met ruim 15 jaar ervaring in totale facilitaire dienstverlening, zijn wij specialist en marktleider in Reiniging en rijklaar maken van OV bussen en touring bussen.

Wij leveren al jaren vakkundige en professionele schoonmaak voor alle soorten kantooromgevingen en gebouwen. Ons trouwe klantenbestand bestrijkt uiteenlopende branches.